Harmadik alkalommal kerül megrendezésre az InfoTábor, az Informatikus Fiatalok a Társadalomért (InfoTárs) Egyesület éves legnagyobb rendezvénye!

Közel egy hetes rendezvényünk keretében megismerhetitek a legújabb technológiákat, konzultálhattok az ICT-ágazat legnevesebb hazai szakértőivel, valamint részt vehettek Magyarország legnagyobb infokommunikációs konferenciáján, az Infotér Konferencián.

Az InfoTábor első három napjában megismerhetitek a legújabb informatikai trendeket, csapat projektmunkák keretében mérhetitek össze kreativitásotokat, miközben hasonló érdeklődésű fiatalokkal ismerkedhettek.

Az InfoTábor második felében közösen ellátogatunk Magyarország egyik legnagyobb infokommunikációs konferenciájára, az Infotér Konferenciára.

A rendezvényen szó lesz többek között a hazai smart city fejlesztésekről, kibervédelemről, e-sportról, 5G technológiáról, fintechről, ipar 4.0-ról, digitális oktatásról. A konferencián több mint 2000 piaci és kormányzati szereplővel találkozhattok.

A konferenciáról bővebb információt a https://konferencia.infoter.eu/weboldalon találtok.

Mikor és hol lesz a rendezvény?

  • Az InfoTábor 2019. október 13–17.között kerül megrendezésre Balatonfüreden
  • Az Infotér Konferencia helyszíne az előkelő Anna Grand Hotel. 
  • Az InfoTábor résztvevőinek szállása az UNI Hotelben lesz (8230 Balatonfüred, Széchenyi István u. 10).

Mennyibe kerül a Tábor?

Az InfoTáborban való részvétel teljesen ingyenes, a beválogatott fiatalok számára teljesen díjmentes. Az InfoTárs Egyesület biztosítja a szállást, napi háromszor étkezést, illetve a belépőjegyet az Infotér Konferenciára, Nektek csak a balatonfüredi helyszínre való leutazást kell megoldanotok. 

Én is pályázhatok?

Amennyiben elmúltál 18 éves, de még nem töltötted be a 30. életévedet és érdekel az informatika, akkor IGEN!

Nem elvárás, hogy folytass informatikai tanulmányokat vagy dolgozz informatikai területen – csupán annyi az előfeltétel, hogy tartsd izgalmasnak ezt az iparágat.

Kérjük, csak abban az esetben jelentkezz, ha a rendezvény egészén jelen tudsz lenni, mert csak abban az esetben fogadhatjuk el a pályázatodat. 

Iskolák számára szakmai igazolást kiállítunk.

Hogyan jelentkezhetek?

Az eseményre az erre a célra létrehozott jelentkezési felületen jelentkezhetsz: …

A felületen el kell küldened fényképes önéletrajzodat és maximum ezer karakterben válaszolnod kell az alábbi kérdésre; ,,Hogyan tennéd jobbá a világot a digitalizáció segítségével?”.

Nem várunk tudományos szakszöveget, csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy az IT szegmens milyen területe érdekel és, hogy mennyire vagy kreatív. 

Jelentkezési határidő: 2019. október 6.